2014

V září byla vyhlášena historicky první Výzva na doposud nerealizovaný literární scénář k činohernímu divadelnímu představení. Výzvy se zúčastnilo pět žadatelů. První cena nebyla udělena. Druhá cena byla udělena Jakubovi Nvotovi 40 000 Kč. Třetí Michaele Doležalové 20 000 Kč.

V prosinci byl podpořen provoz Valašského Národního divadla v Karolínce částkou 40 000 Kč.

2015

V únoru byla podpořena scénáristka Lucie Konášová, v rámci dokončovacích prací filmového scénáře o Boženě Němcové – Křehčí než Míšeňský porcelán, částkou 20 000 Kč.

V březnu byly podpořeny Ceny Thálie částkou 20 000 Kč, divadlo La Putyka částkou 40 000 Kč, lektorská činnost Lenky Jarolímové částkou 40 000 Kč.

V říjnu byl podpořen Kamil Mikulčík 30.000,- modernizace zvukového studia, Lucie Konášová 30 000 Kč dokončovací práce autorského scénáře GINZ, Lenka Polášková 50 000 Kč rozšíření ateliéru výtvarného a scénografického umění, Marcela Havlová 30 000 Kč studium v rámci institutu Ájurvédské medicíny, Centrum pro náhradní rodinnou péči 25 000 Kč Terezín/Kréta, Miroslava Nvotová 40 000 Kč překladatelská činnost.

2016

V lednu byl podpořen dokumentární film Ondřeje Kepky o Josefu Čapkovi částkou 30 000 Kč a slavnostní večer – Ceny Thálie 2015 částkou 20 000 Kč.

V červnu byla podpořena činnost Lenky Jarolímové částkou 20 000 Kč a provoz tanečního studia Stage Praha částkou 30 000 Kč.

2017

V březnu byly podpořeny Ceny Thálie částkou 20 000 Kč, Alena Kadlecová – Kurz Hormonální Jógy částkou 20 000 Kč, LZ Yacht – rozvoj školy jachtingu částkou 30 000 Kč, Lenka Bayerová – vzdělávací kurz rekondiční masáže částkou 20 000 Kč, Michaela Vedralová – vzdělávací kurz ayurvédy částkou 20 000 Kč, Jana Šulcová – rekvalifikační kurz v oboru překladatel částkou 20 000 Kč.

V červnu byla podpořena společnost Diamant – podpora náhradních rodin částkou 20 000 Kč, Michaela Mayrová – workshop designu oděvů částkou 20 000 Kč, Alena Kadlecová – kurz hormonální jógy druhá část částkou 30 000 Kč, LZ Yacht – rozvoj školy jachtingu částkou 30 000 Kč, Lenka Jarolímová – lektorská činnost částkou 30 000 Kč.